Snel een offerte? Stuur een WhatsApp!
EMR Wheelcare
Snel weten wat velgherstel kost? We helpen je graag verder!
Menu

Werkwijze

Scroll door

Duurzaam en zonder chemische producten

Lichtmetalen velgen zijn de parel op je auto. Dat niet alleen, ze zorgen ook voor gewichtsbesparing en rijcomfort. Daarom wil je dat ze altijd in perfecte staat zijn. We care for wheels, maar geven ook om het milieu en werken op een duurzame manier met bijna geen chemische producten.

Onze werkzaamheden in 4 stappen:

1. Reinigen, controleren en bewerken

Reinigen: we ontvetten, halen oude laklagen weg tot het blanke aluminium zichtbaar is en schuren handmatig de laatste oneffenheden weg.

Controleren: doen we op haarscheurtjes, onbalans, diepte van de schade en andere mankementen. Daarna gaat de velg door onze hightech velgenstraat waar deze ontgast wordt tot 230 graden.

Bewerken: met een speciale CNC-techniek (Diamond Cutting) polijsten we schade uit de velg tot op de 1000e millimeter nauwkeurig. Om onbalans na herstel tegen te gaan en een schitterend nieuwe velg tevoorschijn te toveren met en supershine finish.

2. Primer, poedercoaten & kleur aanbrengen

In onze hypermoderne poedercoatstraat die speciaal ontwikkeld is voor aluminium wielen krijgt de velg de eerste primerlaag. Poedercoaten is duurzamer, efficiƫnter en milieuvriendelijker dan traditioneel aanbrengen van kleur, zoals dat in de fabriek gebeurt.

3. Diamond Cutting en polijsten

Diamond Cutting en polijsten: met deze methode verwijder je een ultradun laagje, waardoor de velg een stralende afwerking krijgt en bij velgen met meerdere kleuren op bepaalde plekken het metaal weer zichtbaar wordt.

Sealen (blanke lak): de laatste stap in de afwerking. Een helder glanzende laklaag die optimale gladheid, glans en duurzaamheid geeft.

4. Kwaliteitscontrole en garantie

In de laatste check-up laten we nog een keer ons kritische oog over de nieuwe velg gaan. Om zeker te weten dat de velg in perfecte staat ons bedrijf verlaat.

Wij geven 12 maanden garantie op onze lakken en 6 maanden op gepolijste wielen.

We Herstellen Velgen Voor Onder Andere:

Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

Ons team van experts geeft heldere antwoorden op alle vragen over velgherstel.
We staan elke werkdag van 7.45 tot 17.00 uur voor je klaar.