Snel een offerte? Stuur een WhatsApp!
EMR Wheelcare
Snel weten wat velgherstel kost? We helpen je graag verder!
Menu

Vacatures

Scroll door

Vacature
Chauffeur / Voorbewerker

Ben jij een geboren chauffeur met een passie voor het perfectioneren van velgen? Of ben je vastbesloten om dit vak te leren? Dan is dit jouw kans! We zoeken een chauffeur/voorbewerker die openstaat voor deze combinatiefunctie. Samen met ons enthousiaste team van specialisten, waar teamwork en collegialiteit centraal staan, zorgen we voor tevreden klanten.

Wat ga je doen?

Je gaat op de ochtend op route met onze bedrijfswagen om velgen en materialen op te halen of af te leveren en werkt ’s middags aan de voorbewerking van velgen. Je taken als voorbewerker omvatten het ontvetten, stralen, schuren en voorbereiden van velgen, zodat ze klaar zijn om gespoten of eventueel CNC afgedraaid te worden. In onze moderne werkplaats in Gorredijk werk je met geavanceerde apparatuur en technieken om velgschades te herstellen.

Wie ben jij?

Je hebt een geldig rijbewijs B en de motivatie om samen met je collega’s de hoogste kwaliteit in velgherstel te leveren. Ervaring als voorbewerker is geen vereiste; we leren je graag het vak. Heb je deze ervaring wel, dan zijn we hier meer dan blij mee. Belangrijk is dat je oog hebt voor detail en streeft naar de beste kwaliteit voor onze klanten.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring;

  • Een leuke baan met de doorgroeimogelijkheden om je eigen carrièrepad te bepalen;
  • Het volgen van trainingen en workshops naar keuze;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een fulltimebaan bij een gerenommeerd velgenherstelbedrijf.

Over EMR Wheel Care

EMR Wheel Care, onderdeel van Schadeherstel Friesland, is de specialist op het gebied van het vernieuwen en herstellen van lichtmetalen velgen op een duurzame manier. Beschadigde of verouderde lichtmetalen velgen herstellen we duurzaam naar nieuwstaat of customizen ze in de iedere gewenste kleur. In onze hightech werkplaats in Gorredijk werkt een team van 6 specialisten iedere dag met plezier en passie aan het vakkundig herstel van velgen.

Kom bij ons te werken?

Mail dan je sollicitatie (met vermelding van de functie) + CV of je vragen naar Kimm Stelwagen: kimm@schadeherstelfriesland.nl

Mocht je vrijblijvend meer informatie willen over bovenstaande vacature, bel dan met Ronnie Leijten op 06 – 81 18 50 08.

Uiteraard worden je persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld.

We Herstellen Velgen Voor Onder Andere:

Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

Ons team van experts geeft heldere antwoorden op alle vragen over velgherstel.
We staan elke werkdag van 7.45 tot 17.00 uur voor je klaar.