Snel een offerte? Stuur een WhatsApp!
EMR Wheelcare
Snel weten wat velgherstel kost? We helpen je graag verder!
Menu

Vacatures

Scroll door

Vacature
Poedercoater / velgenspuiter

EMR Wheel Care is de specialist in duurzaam velgherstel. We brengen velgen terug naar nieuwstaat met behulp van de modernste technieken en apparatuur. Maar niet alleen zijn we innovatief, we streven ook naar een duurzaam proces en laten velgen weer schitteren onder iedere auto of bedrijfswagen.

Lijkt het je leuk om in te stappen in een snelgroeiend bedrijf en betrokken te zijn bij het gehele proces van velgherstel? In teamverband werk je samen en zult een onderdeel van het proces van velgherstel verzorgen. Bovendien weet je van aanpakken, bent punctueel, praktisch en houdt overzicht. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het reinigen, herstellen, bewerken, primeren, poeder coaten, polijsten en spuiten van lichtmetalen velgen.

Poedercoater/velgenspuiter

In onze uiterst moderne spuiterij worden velgen voorzien van een nieuwe kleur en laklaag. Dit doen we door ze te poeder coaten en spuiten. Kom jij ons team versterken als spuiter en heb je een mbo-opleiding richting autospuiter of vergelijkbare werkervaring?

Word jij onze uitblinker in velgherstel?


Lijkt het je leuk bij ons te werken?

Mail je motivatie onder vermelding van de vacature spuiter + CV naar of je vragen aan Ronnie Leijten via ronnie.leijten@emr-wheelcare.nl


Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij EMR Wheel Care? Neem dan telefonisch contact op met Ronnie Leijten op 06 – 81 18 50 08

Uiteraard worden je persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld.

We Herstellen Velgen Voor Onder Andere:

Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

Ons team van experts geeft heldere antwoorden op alle vragen over velgherstel.
We staan elke werkdag van 7.45 tot 17.00 uur voor je klaar.